Äntligen lite bilder.Det har tjatats och pustats och frågats och skällts... Men nu äntligen kommer det lite bilder på ditten och datten.

Så här kommer ett inlägg med inte så mkt text men med massor av bilder. :)

Köksrenovering:
 
  
Det blev ganska bra tillslut måste vi erkänna. Nu återstår bara att slipa och måla väggen, sätta upp tak- och golvlister, färga stolsklädseln svart och sätta fast en liiiiiten passbit i hörnet under skafferiet. Sista bilden visar hur det blev när vi rev väggen mellan kök och hall. Jag målade triptrap-stolen i högblank svart och den blev riktigt snygg. Sååå nöjd med den nu.

Malvas rum:
 
 
 
Och nu är äntligen Malvas rum färdigt oxå. Det har fungerat som förråd sen vi flyttade in för över 1 år sen så det var verkligen på tiden. Hela helgen har jag jobbat. Slipa, spackla, täck-tejpa,, tejpa ränder, måla, målat igen (tre varv brun färg behövdes) och sen all piffning. Men det var såååå värt det. Oj så glad Malva blev. Först blev hon så ledsen så ledsen när jag och Albin sprang ner och tog hennes leksaker. "Sängen, sakerna, vagnen" grät hon och tårarna föll. Men efter vilan så fick hon komma in i sitt nya rum och då blev vi nog förlåtna tror jag. :)

Lite allt möjligt:
   
   
    

1) Så här tillbringas mkt tid. Hon ÄLSKAR att läsa böcker och helst ska det läsas om och om igen.
2) Pappa och Malva pussas.
3) Hårdrockar-Albin
4) Albin och Malva poserar på midsommarafton.
5) Vendela med föräldrar (Anders och Eunice) var här på midsommar och vi umgicks och åt mat tills ni nästan storknade. Dock var det bara Vendela som fastnade på bild.
6) Malvas sista dagis-dag har vi oxå hunnit med. Till hösten börjar hon på nytt dagis lite närmare oss, så det var kram och pusskalas sista dagen. Vi kommer sakna det underbara dagiset, alla härliga barn och framför allt de fantastiska pedagogerna Anna-Lena, Linda och Lena. Tack för allt tjejer, vi lovar att komma och hälsa på er.
7) Pappa och Malva klipper gräset hos grann-"tanten".
8) Ute på promenad och kolla in blommorna.
9-10) Albin har gått cirkusskola en vecka och mamma kom på avslutningen och kollade in vad han lärt sig.
11) Här fick han diplom av Dany, han fick godkänt och har haft jätteroligt!!

Skolavslutning:

   
   
   
1) Albin får kram och halsband av fröken Ulla som går i pension nu, så det kramades ordentligt.
2) Albin och Malva poserar precis innan sommarsången med klassen.
3) Hela Albins klass sjunger och välkommnar sommarlovet.
4) En helikopter kom med flagga OCH sommarlov.
5) Malva passade på att åka rutchkana, om och om och om igen. Hon är helt galen när hon slänger sig ut.
6) Så här stor är den. Och hon klättrade upp helt själv.1 år och 10 månader gammal.
7) Kram syrran/brorsan. Nu är det sommarlov, äntligen.
8) Sen gick vi hem och lagade lunch, det blev Malvas favorit, pyttipanna. Utomhus såklart.
9) Malva var lycklig över lunchen.
10) Albin tuggar och äter med god aptit.

Avslutar med två filmer på vår lilla skrutt.

Kolla in min kille!!!

Albin är med i tidningen minsann. Han har ju kämpat hårt i Cirkusskola hela veckan och i torsdags var det final och uppvisning. Då var Kuriren där och fotade och Albin lyckades fastna på en bild. Jättekul tycker mamma såklart.

Klicka HÄR för att se artikeln och bilden. För att se Albins bild måste ni klicka er fram till sista bilden, pilar syns under bilden. Vilken snygging va?

Bättre uppdateringen kommer alldeles strax. Idag har jag kämpat HELA dagen med att måla Malvas rum, så imorrn är det inflyttning, ska försöka fota lite så ni får se. Köket är ju oxå klart så det kommer bli många bilder i nästa inlägg, men ni klagar nog inte va? Ses snart då...

Nu har det hänt.

Nu har det då hänt. Det som Albin har fasat sen Malva föddes och som man _vet_ förmodligen kommer att hända, men som man hoppas in i det längsta inte ska ske.

Igår satt Malva i badet medan jag röjde i köket och Mats stod på baksidan och sågade nåt till köket.
Eftersom köket och badrummet nästan sitter ihop numera så hade jag kontakt med Malva hela tiden. Frågade hur det gick och hon svarade "bra" tillbaka.

Rätt som det är så hör jag: "batt, batt. Mamma batt". Jag släpper det jag har för händerna för jag vet vad det ordet betyder. Jajjemen, bajs...
När jag kommer in i badrummet så står Malva där i badkaret med en rejäl korv i handen!!! I handen! Hjälp...

Hon ser skamsen ut och kastar snart korven i vattnet igen. Vi tvättar och torkar och sköljer och snart är det bra igen. Men huvva, de där är inte roligt. Minns att Albin oxå gjorde det en gång när han var i ungefär samma ålder. Men han förvarnade aldrig, jag bara såg nåt komma flytande...

Nu kommer Albin aldrig nånsin mer våga bada ihop med lillasyster. :)

Visst är det underbart med barn?!!

image814
Malva badar, dock vid ett annat tillfälle...RSS 2.0