En film oxå.

Kom på att jag hade en film så jag slänger in den oxå. Så pappa har nånting att kolla på när han är ensam hemma... :) Älskar dig Mats/pappa från Jennie, Malva & Albin.


Bye bye...

Väskan är packad o ungarna är påklädda o mätta - Nu far vi!!! Jag och barnen flyger idag till Stockholm för att hälsa på brorsan p nytillskottet Tilde i några dagar. Sen bär det av vidare till mormor o morfar på Västkusten (munkedal närmare bestämt, där som E6:an rasade you know...) Så vi kommer inte hem igen förrän 26:e mars. Ingen uppdatering under den tiden. Iaf inga bilder, men kanske lite info.

Ha det så himla bra alla ni där ute, kommer o sakna er massor. Men förhoppningsvis har man en massa kommentarer att läsa när vi kommer hem... Hehe.


   
1) Gick in o la henne, hörde hur hon höll på där inne. Efter 5 minuter så hör jag hur hon kiknar av skratt o går in för att se efter. Då ligger ungen upp o ner åt fel håll!!! Inte konstigt man inte somnar då. :) Liiiite småsjuk är hon på detta kort.
2) - Mmmmm, kontorsstol är gott!!! *gnag gnag*


Tjing tjong så länge.

*host* *harkel*

Hej... Jo, det är sant. Jag uppdaterar. *harkel* Shit så länge sen det var. Men jag är ju upptagen hela tiden så jag har inte tiiiiiiiiiiid. :) Jo, tjena, lr hur...

Fast faktiskt har min fritid krymt avsevärt, jag har nämligen börjat jobba. Inte fullt förstås men extra då och då när chefen messar o bedjar. :) Riktigt roligt faktiskt. Träffa vuxna människor, prata nåt annat än bebisprat på dagarna och framför allt ska det blir kul när den feta lönen kommer!! Vad ska vi göra av alla pengar egentligen? :)
Undra bara om mina jobbarkompisar tycker det är lika kul att jag kommer tillbaka. Jag har nämligen på tre dagar ändrat om i alla skåp, ändrat om i diskrummet plus redan börjat skriva listor på vad dom ska göra om dagarna (som dom iofs ignorerar men ändå...) Men men, jag är nogrann, pedantisk och lojal. Det där cafeét är min bebis och jag har vissa krav. *ler*   ~The bitch is back~

Vad har hänt sen sist då? Ja, den som det visste. Jag minns knappt vad jag gjorde igår (jodå,  jag vägde malva o svor över hockeyn).
Flytten närmar sig med storsteg o Mats blir mer o mer nervig för var dag. -"Vi _måste_ börja packa nu Jennie. -I helgen _måste_ vi tapetsera om Albins vägg. -Vi _måste_ packa!!!" Jag blir tokig. Har så svårt för det där att bo i lådor och det är ju så läääääänge kvar. Suck. Nåja, bara o inse att vi måste börja snart. Till helgen kanske... Men då ska jag ju jobba. :)

Nästa torsdag (15:e) åker vi mot Uppsala för att hälsa på nya underverket Tilde. Gud så kul det ska bli. Sen hänger vi med mormor och morfar hem så vi kommer inte tillbaka till Luleå igen förrän den 26:e. (Undra om Mats packat klart till dess?)

Idag är förresten jag och Malva med i tidningen. Efter att ha mailat lite med Lina (henne som jag berättade om för ett tag sen som skriver krönikor) så frågade hon om jag inte kunde tänka mig att vara med i en artikel ang. bärsjalar. Och vad skulle jag säga? Näääää. Här var bara att ställa upp. :) Världens trevligaste tjej (hade telefonintervju eftersom Lina bor i Kiruna) och nån dag efter kom en fotograf hit o tog lite bilder. Malva uppförde sig såklart o hon vart jättesöt på bilderna. Kul minne tills hon blir lite äldre. (måste komma ihåg att spara tidningen)

Och tisdags var vi hos en proffsfotograf o fotade Malva. Thords foto i Gammelstan närmare bestämt. Jag tog med mig Anna som fick spela lekledare och oj så fina korten blev. Malva är ju en fröjd och skrattade o visade sin bästa sida på alla korten, förutom allra sista, då lessnade hon. Idag har vi varit och valt ut fyra bilder som vi får gratis, det var inte lätt kan jag meddela. Om ni vill se korten (som ligger på hemsidan) så hör av er bara så skickar jag lösenordet.

Idag kommer Anna hit för lite middag och Let´s Dance:ande. Det börjar blir en trevlig tradition att ha henne här på helgerna, Malva är störtnöjd och tittar med stooora ögon på Anna hela kvällarna. Undra om hon tycker Anna ser rolig ut lr nåt, hon kanske tror att det är jag eftersom alla säger att jag o Anna är så himla lika, vi får _jämt_ frågan om vi är systrar. Men nädå, not by blood but by heart. :)

Nu blev ni oroliga va att ni inte skulle få se några bilder... Hehe. Det är klart att ni får det. Jag sparar bara det bästa till sist. Ha det så bra. Och till er alla där ute, sluta rösta o Lasse Brandeby och glöm ej att rösta på The Ark på lördag!!!!! Wohooooo.

1) Sjöjungfrun Albin.
2) - Mums, brorsan pony-häst är jättegod. (till brorsan stora förtret är manen alldeles förstört av dreggel o han har blivit lovad en ny, jäkla syrran va busig hon är. *s*)
3) Go Lule, go Lule, go Lule!!!!!!!! Pyjamas, mössa OCH halsduk hjälpte dock inte... :(
4) Solstrålen!
5) Ojdå, ibland hamnar man lite snett när man snurrar runt, men det är lika kul för de.
6) Sötnosen i en mössa som ska säljas på tradera.

Tjing tjong - långkalsong.

Ja, jag vet...

... jag borde uppdatera. Men jag oooooorkar inte. Imorrn kanske.RSS 2.0