Födelsedag bl.a

Ojdå, ja lova visst att uppdatera förra helgen... Oooops. Nåja, jag har inte hunnit. OK?!!

Nu kommer iaf en uppdatering med lite bilder från Födelsedagskalas och lite annat.

Idag kommer mormor och morfar och hälsar på, äntligen!!! Barnen har väntat sååå. Och nu är dom bara några timmar bort, det pirrar i barn-magarna, det kan jag lova. :)
Malva säger "Idag kommer mormor och morfar. Och min morfar heter Tommy..." Hon har stenkoll. :)


Massa paket och ballonger så här tidigt på morgonen, whiiiii va roligt!!


Oj, så många paket. Både från mamma&pappa och mormor&morfar.


Lego-huset från farbror Kent och Sara var nog favoriten, bland alla barn. Albin sa: ååå mamma, visst får jag oxå leka med den??


Födelsedagsbarnen leker med te-setet hon fick av Jossan m familj.


Meja verkar ha en djup konversation med hästen. :)


Tårtan, hon hade själv bestämt att det skulle vara godis på den. Tror den fick godkännt.


Hon var jätteduktig på att blåsa ut ljusen.


Å här leks det med Lego-huset igen. Denna gång fick Olivia oxå vara med.


Lite senare kom farmor och Larre förbi, med ännu mer paket.


Här ska Malva alltid sitta nuförtiden när mamma lr pappa grejar i köket. Favoritplatsen nr1.


Dagen efter kom bästa lek-kompisen Anna på besök igen och då blev det modellera-premiär.


Klipp klipp i långa håret.


Hon ska ALLTID klä på sig själv nuförtiden, med varierande resultat. :)
Strumpor upp&ner, jeans bak&fram, pyjamaströjan kvar under och tröjan upp&ner o lite konstigt på-tagen.
Men Malva var nöjd. :)


Ännu mer modellera, snygg snögubbe va?? Malva räknar prickarna...


Morgonmys i soffan med nya dockan. Mysigt värre va?



Just de ja, har ju glömt att berätta. Vi var på UL i fredags och allt såg bra ut. Jag var jättenervös innan, vet inte varför men nu med tredje barnet är jag orolig på ett helt annat sätt... Men det fanns en bebis där inne och den levde, då kunde jag dra en lättnadens suck. H*n sprattlade massor och verkade må jättebra.
Blev flyttad en vecka (hmm...) men det får väl gå då då. :) V.16+4 var jag i fredags.
Fick såklart med oss lite bilder hem på underverket.


Lite svårt att se kanske. 
På översta bilden ligger h*n i profil, med huvudet högst upp i bild, tittar uppåt/åt vänster. H*n har en hand precis framför munnen och man kan se benen längst till vänster.
På de understa bilderna ligger h*n i profil men åt andra hållet, tittar alltså neråt i bild.

Vi är ju förstås partiska men enligt oss är h*n de sötaste som finns... ♥

Nu ska jag gå å städa lite lätt innan mamma & pappa kommer. Mats och Malva är på badhuset och badar så här hemma är lugnt och skönt. Ett tag till iaf.

Tjingeling.

P.s Stort GRATTIS till Åse m familj som fick lilla Alice i fredags!!!!!!! Välkommen gumman.

Dan före...

Imorgon fyller Malva 2 år!!! Jag fattar ingenting, vad hände egentligen? Hon var ju en bebis alldeles nyss!

Nu är hon stora tjejer som pratar så man får hål i öronen, som är bestämd och nyss lärt sig att allt blir mkt roligare (och bättre) om man får göra det själv (klä på sig, borsta tänderna, ta bort blöjan, klättra ur sängen, häll upp mjölk osv.), hon har ett jäkla humör men är samtidigt så rolig att vi skrattar så magen värker varje dag!! Hon älskar "Hitta Emo" och skulle gärna se den flera gånger om dagen om bara mamma sa ja, hon vill gärna vara i famnen och ber ofta om nappen när hon är trött, hon älskar att vara ute och att cykla på 3-hjulingen är en stor favorit just nu. Hon älskar dagis och har flera nya kompisar (Myra är bästa kompisen) och längtar dit på morgonen. Hon sover bra om nätterna, följer efter Albins varje steg och badar med stor glädje så ofta hon får. :) En helt underbar unge med andra ord.

Har några bilder i kameran som jag slänger in. Det kommer förhoppningsvis snart en födelsedagsuppdatering med lite bilder. Håll ut... :)


Väskan är packad och hon är redo för en natt hos farmor och Larre.



Så här söt är hon framifrån. Notera den nya frisyren...


När hon badar vill hon gärna ha ALLA leksaker som finns och får plats...



Kartvägens största charmtroll.


En morgon strax innan vi skulle iväg rev Malva ut ALLT i spelbyrån, tack...


Tagen för bara några timmar sen, precis innan läggdags. Tröjan har hon satt på sig själv, därför är den ut och in och bak och fram. :)

Sista kvällen som 1-åring var lite pirrig och hon hade lite svårt att somna ikväll, men tillslut så.

Hoppas hon nu blir glad imorrn när vi kommer in med välling och paket. Det enda hon önskat sig är nya nappar, så nu har jag slagit in ett litet paket med två nappar i. När jag frågar henne vad hon vill ha i paketen säger hon " Nya nappar, inte leksaker, bara nappar", så vad ska man göra..? :) Fast jag tror nog hon blir glad för leksakerna oxå.

Nu ska mamman i huset gå in och se lite extra på sin dotter när hon sover, sista kvällen som 1-åring...
Imorrn kommer massa kompisar och firar henne och hon ser fram emot besök och paket.
Tror hon kommer få en toppendag.

Lek-stund..?

Albin hade precis en kompis här. Han är bara året äldre än Albin och dom har alltid lekt bra ihop.
Idag hade kompisen, William, med sig sitt Nintendo DS, Albin har ju oxå fått ett för nån månad sen.

Så idag satt dom, kompisarna som alltid lekt så bra ihop, bredvid varann i soffan och spelade på var sitt Nintendo DS. Ibland bytte dom spel med varandra, men annars sa dom inte så mkt.

Är det så barn i den här åldern leker med varann nu för tiden? Nästan skrämmande ju...



(Just nu är iaf Albin på Kalas/Maskerad och springer förhoppningsvis runt och leker med massa. *ler*)

28 år...

Jo, då har jag hunnit fylla år oxå. Hela 28 stycken... Känns helt oki faktiskt, hade mkt mer ångest när jag fyllde 26 och 27 år. 28 känns faktiskt bra, det är som ändå kört och 30 närmar sig med stormsteg. *skratt*

Idag har hela familjen tillbringar några timmar på Leos Lekland. Det var uppskattat och både vuxna och barn kom hem helt slutkörda... Malva var HELT galen, som väntat. Hon sprang omkring med ett stort leende hela tiden och sprang än hit än dit och visste inte vart hon skulle ta vägen. Det var sååå kul. Hon åkte värsta rutchkanorna och vågade prova allt. Albin älskar oxå att vara på Leos och hade såklart jättekul, han oxå.

Nu pågår tapetsering på övervåningen. Det är hallen som äntligen ska få nya tapeter, sååå efterlängtat. Och tapeterna är sååå snygga så jag nästan döööör. Mats har sagt att han går inte och lägger sig innan det är färdigt så förhoppningsvis kan jag ta lite bilder redan imorrn.
På tal om kameran, jag hade tänkt lägga in alla bilder från Leos men det blev nå skumt så jag provar igen imorrn istället...

Den här bebisen gör så jag inte känner igen mig själv. Idag är det lördag och jag vill inte ens ha godis... Malva fick en tablettask och Albin valde en Simpson-påse men jag ville inget ha. Tog ett glas vatten och ett päron istället, jättekonstigt. Jag som i vanliga fall slukar allt godis jag kommer över. Bra iofs men konstigt, och ovant. Köper godis av gammal vana men äter sen inget, vilket resulterar i att Mats istället kan vräka i sig, så han är väl lycklig antar jag...

Har bokat tid till UL nu, i slutet av september är det dags. Spännande... Hoppas vi kan se om det är en lillebror lr lillasyster som gömmer sig där inne. Jag tror på lillebror.

Nu funderar jag på om jag ska gå å lägga mig lr om jag ska orka se film med Albin. Han har velat se Förtrollad jättelänge... Kanske kan jag kombinera det och så ser vi i sängen... Hmmm, tål o tänkas på.

Ska försöka återkomma imorrn (lr iaf snart) och uppdatera med lite bilder. Ha det gött sen dess. Tjingeling.

Singelmammor!!

Åååå va jag älskar programmet Singelmammor som går på SVT2 på måndagar 21,30

Det är så roligt att få följa dessa unga mammor i deras vardag, igår födde ena tjejen barn, hon fick en dotter och "vi" fick vara med på förlossningen. Tårarna rann här hemma, av två anledningar. Snart ska jag gå igenom det där och få upp en egen liten sälunge på bröstet. Och om några år kommer jag få göra det där varje dag!! (För er som inte vet det än så har jag beslutat mig för att utbilda mig till Barnmorska, så först ska jag plugga till sjuksköterska och sen vidare till Bm)
Guuud så häftigt.
Malin låg där i slutet med sin dotter på bröstet och bara grät av lycka och lättnad, och jag låg här hemma och grät med henne.

Gillar programmet precis lika mkt som jag gillade Barnmorskorna som gick i SVT i våras, då grät jag oxå varje avsnitt, utan att ens vara gravid. :)

Men har ni missat serien så går den att se på SVT Play och än återstår flera avsnitt som alltså går på måndagar 21,30.


Pernilla med Camilla, Joni med Silas och Malin med sin dotter i vagnen.



RSS 2.0