Semster hos morföräldrarnaFör er som inte hade listat ut det redan kan jag nu avslöja att mamma+barn befinner sig på Västkusten hemma hos barnens mormor och morfar.

Vi har det hur bra som helst. Barnen befinner sig inte många steg efter mormor hela dagarna och morfar läser samma sagor om och om igen så öronen blöder nog snart. :)
Varje morgon springer Malva upp och ropar på mormor (som sover i källarn ihop med Albin och morfar) och sen tillbringar dom några timmar tillsammans på morgonen medan resten av familjen sover. (Tack mormor!!)

När vädret tillåter är vi ute ute ute. Dom bor på landet och har en gräsmatta stor som en fotbollsplan, barnen springer sig trötta varje dag. Det äts smultron (Malvas nya favorit), plockas blommor, letas jordgubbar, gungas i hamocken, gås på promenader, leker i sandlådan osv.

Vi har redan hunnit med en tur till Havets Hus, en vända till Nordens Ark, Albin + mormor och morfar har varit en dag på Universeum i Göteborg. Plus att vi hälsar på släktingar kors och tvärs.

Framför allt är det skönt att bara vara. Vara hemma, ta det lugnt, inga måsten, äta mammas goda mat och bara umgås...
Men nu är det bara en vecka kvar och sen kommer vi hem till Luleå igen. Det är nog bra det, iaf om ni frågar Mats. Han längtar efter oss nu säger han. Och ja, det hoppas vi. Vi längtar efter honom oxå.

Slänger in lite bilder oxå så ni får se. Ikväll blir det påfyllning av familjen för då kommer nämligen min bror Emil, Jenny och kusinerna Nova och Tilde. Hur dom ska rymmas vet vi inte än men det ska nog lösa sig. Mormor får nog klona sig är jag rädd. :)

Malva sa imorse: "snart kommer Nova": Hon längtar efter kusinen hon knappt träffat men sett mkt på bild. Ska bli kul att se Fab4 leka med varandra. 

Malva och Albin leker på Arlanda på väg hem till Västkusten.

 

Mormor och barnbarnen ser Bolibompa i sängen.
Syskonen myser ute i hammocken under en filt.

  

Vi spenderade en dag på Havets Hus. Det var spännande. Där kunde man t.o.m stoppa ner handen och känna på fiskarna. :)

   

Efter Havets Hus så fikade vi hembakt läfsa och mammas bullar. Och sen tog vi ett parti minigolf. Coola banor va?

 

En varm kväll tog mormor fram slangen och skulle vattna blommorna, men jag tror barnbarnen blev mest vattnade ändå. Oj så roligt det var att springa i vattnet, Malva blev så blöt så blöt, och iskall... Men det gjorde inget.

   

Här är vi på Nordens Ark.
En glasspaus måste man ha och när man blir för trött att gå så kan man åka på vagnen som morfar drog.
Innanför planket kunde man se DETTA djur. Spännande tyckte Malva.

    

Avslutar med lite bilder från mormors kamera.
Malva blåser ballong, hon åker gräsklippare med morfar, ute på promenad och tillsist två bilder på Albin från Universeum.

Kommentarer
Postat av: Rose-Marie

Vilka härliga bilder på dessa underbara ungar!!!!!!! Nu måste ni komma tillbaka snart, vi äter snart ihjäl oss på hallon !! Saknar er alla jättemycket. Mångas kramar

2008-07-18 @ 20:09:58

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0