Vad gör vi med denna väggen?

Vi håller ju som sagt som bäst på att göra om här hemma. Precis just nu så målar vi hallväggarna på nedervåningen. Men vi behöver hjälp. Vi vet inte vad vi ska göra med väggen som är uppe i hallen, vid trappan. Den syns ju inte så mkt nerifrån utan bara när man är uppe. Men känns tråkigt att ha alla väggar helt vita. Vi vill ha nån cool tapet lr nåt fräckt målat på väggen med hjälp av projektor. Men vi kan inte komma överrens om vad. Har kollat på ECO och Boråstapeter men hittar inget som jag tokfastnat för. Har ni några förslag? Hjälp...

Så här ser väggen ut. Tänk er att alla väggar är målade vita, trappen kommer inom en snar framtid oxå bli vitmålad och räcket kommer att bytas ut mot antingen en rund lr helt rektangulärt, utan några krusiduller. Den kommer att bli vit lr nån färg, kanske svart... Om det är nå svart i väggen där uppe. Den hemska "listen" i mitten av väggen kommer såklart oxå att målas, förmodligen i vitt...

image315

Kommentarer
Postat av: sussi

*funderar*
Skulle vara coolt m ngn käck fondvägg i mitten - d finns ju massa fina tapeter!
D där m projektor målning har jag tyvärr inga tips om...
Kolla "Decor Maison", kollektionen Spirit! ;)

Ha d gött,
kram

2007-05-18 @ 08:24:43
URL: http://sussibussi.webblogg.se
Postat av: Josefin

Kan ni inte sätta dit någon konst av något slag? Kolla ut någon stor läcker tavla eller något som drar till sig blicken. En tavla kan man ju byta ut när man blir less.

2007-05-18 @ 19:43:22
URL: http://lilltjoppa.blogg.se/
Postat av: Jennie m malva

Till Sussi.
Det är ju Decor Maison vi har i vardagsrummet som fond, skitsnygg. Måste nog in o kolla fler tapeter därifrån tror jag...

2007-05-19 @ 09:33:09
URL: http://albinomalva.blogg.se
Postat av: sussi

D har jag missat - måste kika om du har ngt inlägg!!!!!

2007-05-19 @ 13:55:23
URL: http://sussibussi.webblogg.se
Postat av: sussi

Jättefin - vad heter den kollektionen?
D finns en jättefin blommig - beige/svart...*Ilike*
:)
Spännande fortsättning!!

2007-05-19 @ 14:00:55
URL: http://sussibussi.webblogg.se
Postat av: Jenny

Kan det inte vara snyggt med något tyg från "Marimekko"?? De har ju så himla många fräcka mönster. Sen får du komma på nåt fiffigt sätt att sätta upp det.
Kolla här:
http://www.marimekko.com/eng
Min favorit är "Unikko" och skulle vilja ha det som kappa i köksfönstret. Men hur motiverar man att köpa ett tyg som kostar 295 kr/m..hmm... Men snygg är den!!

2007-05-20 @ 09:48:41
URL: http://husetochbarnen.blogg.se
Postat av: Jennie m malva

Till Sussi.
Jag tror kollektionen heter Imagine. Sååå mkt fint.
Till Jenny.
Jo jag har oxå kollat på Marimekko-tyg. Men jag vill ha tyget som har en stort svart kusligt trä över sig, vet dock inte vad det heter, vad det kostar lr var jag handlar det... :)

2007-05-20 @ 17:02:50
URL: http://albinomalva.blogg.se
Postat av: Jenny

Jag igen... kolla in detta, kanske kan hitta lite uppgifter här:
http://www.4her.nu/

2007-05-20 @ 20:56:55
URL: http://husetochbarnen.blogg.se
Postat av: Johanna m Thea

Tack för kommentaren :-) Vitsippor är verkligen lika med vår och jag kan förstå att du saknar dem. Har du kollat något på www.midbec.se ? Vi har beställt alla våra tapeter därifrån hittills.. Dom har några riktigt läckra kollektioner. Sen så gillar jag den storblommiga tapeten eco bloom 4341 o de andra i samma stuk. Svägerskan har den som fond i en hall med vitmålade väggar till. Super snyggt. Hoppas du hittar ngt bra! ;-)

2007-05-21 @ 16:01:05
URL: http://johannak06.blogg.se
Postat av: Jennie m malva

Till Johanna.
Hahaha, Bloom 4343 (alltså den svart/bruna) ska vi ha som fondvägg i sovrummet så det kanske blir lite för mkt Bloom va? :) Förhoppningsvis hinner vi måla och tapetsera sovrummet i helgen. Längtar sååååå. Ska kolla in midbec dock, vet att jag varit där inne men det var ungefär hundra år sen. :)

2007-05-21 @ 23:08:38
URL: http://albinomalva.blogg.se
Postat av: Johanna m Thea

hehe.. ok. den e såå fin. jag ville oxå ha den men sambon sa tvärt nej. Tråkmåns :-) Vet inte om han blev nöjdare med den vi har nu men *skratt* Hoppas ni hinner klart! Det e ju såå kul när man får se resultatet. Jag ska börja dra tapet i Theas rum nu. Ja kolla in midbec. Där finns en del i min smak iaf :-)

2007-05-22 @ 08:20:38
URL: http://johannak06.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0