Nya grejer...

124214-12
Vår lilla trollunge...Idag kom ett paket med kläder som jag beställt till malva från mysplysch.se Sååååå fina o mysiga kläder, dock är dom i stl 74/80 så det kommer dröja ett tag innan hon kan ha dom. Men fina är dom.

   

Högst upp på önskelistan för övrigt just nu står en babysitter!!! Malva vill gärna vara med vid matbordet och när mamma sitter vid datorn, men att ligga på golvet är inte så kul och att sitta i bilstolen blir tråkigt i längden. Så vi måste verkligen skaffa oss en babysitter. Vill ha en Babybjörn 1-2-3. Dom är reglerbara i tre rygglägen så det är nog bra för stumpan... Försöker hitta en på tradera, men finns inte rätt färg.

Det får bli ett snabbt inlägg idag, Malva är hungrig... som vanligt. Ska se om vi inte kan väga henne på torsdag, då ska vi nämligen på återträff med gamla föräldrarutbildnings-gruppen från BVC. Kul o träffa bebisar (som kommer vara stora eftersom d flesta är födda i juli) och deras föräldrar och utbyta förlossningsberättelser och mycket annat. Så om vi ska försöka slänga henne på vågen när vi ändå är där. Sist gång vägde vi henne i torsdag, på 4 veckors-dagen och då vägde hon 4630 g och var 56 cm. Så nog växer hon allt.

Over and out...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0