Malva är ett charmtroll.

Ojojoj så hon charmar oss den här tjejen. Hon smäller av ett leende o vi smälter som vax. Hon kommer o bli farlig när hon blir äldre det är då säkert...

Idag ska vi åka o hälsa på en kompis till Mats som fick barn i somras och som vi inte hälsat på än *skäms* Men nu är vi på väg. Värre är väl att han har två jobbarkompisar i Råneå som fick barn i typ mars som vi inte heller hälsat på, det måste vi verkligen göra nu. Deras tjej börjar väl snart skolan...

Annars ska vi bara ta det lugnt, köpa en stor godispåse o bara ta det lugnt. Sitta å kolla på all snö som "föll" igår och förrgår. Shit sicken storm det var ett tag, och gissa vilka som var ute o gick då? Jo, jag o Malva såklart. Fick täcka över Malva med en filt i vagnen för det flög in både vind, snö och löv (!!) på lillstackarn. Vi fick ta bussen in till stan o söka skydd i butikerna, detta skydd resulterade i ett par nya vinterstövlar till mig (tjohoo) och lite nya tröjor, oxå till mig. Fast det är helt klart Annas fel, skulle bara ha skor, men kom hem med fyra tröjor. Oki, det var behövligt, men inte meningen. Hon "tvingade" mig att gå till HM o hängde ena tröjan efter den andra på vagnen... :)

Albin är på skridskoskola igen idag, kom hit imorse o hämtade munderingen. Hjälm m galler, vindbyxor och Lule hockey tröjan såklart. Han verkade exalterad fast hans pappa verkade trött efter en natt med feber. Men det bli nog bättre efter han stått i en kall ishall i 1,5 timmar... :)

Och här kommer lite bildbevis på vårat charmtroll. Titta och njut...

En dröm i rosa... 
Uppallrad i en barnstol på pappas jobb, gick inge vidare. Tippade åt sidan så fort vi släppte henne, men nu har hon testat iaf. :)
     
Pappa är ju sååååååå rolig. Fast på sista kortet är det mamma som står för underhållningen. Och visst är det så att det finaste man har sätter man på bordet..?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0