Ännu en vecka till enda..

När jag satte mig för att börja blogga nu alldeles nyss så kom jag inte på en enda sak som hänt i veckan. Börjar jag bli senil? Eller är det amningshjärnan som tjockats igen av all bomull..? Men efter lite grubblande så kom jag på att det faktiskt hänt en del sen sist.

I tisdags gick jag och tjejerna från gamla föräldrargruppen på BVC in till stan. En av tjejena hade aldrig varit i en viss butik som säljer barnkläder och vi kände oss manade att visa henne. :) Så barnvags-maffian gick in till stan, fikade, handlade barnkläder och gick sen hem igen. Fast jag stannade kvar lite och hälsade på tjejerna på jobbet lite, ammade och tog sen bussen hem. (Butiken är Little Dragon och ligger på Storgatan 61, underbara kläder, tror jag nämt dom här nångång.)

 Här sitter Elias i mamma Saras knä, och hon är redo med kräkhanduken som vanligt.
 Sötnosen Tilde i mamma Toves knä.
 Charmtrollet Kevin skrattar åt mamma Eivor (ursäkta stavningen??)
 Man kan väl inte alltid vara en stolstråle heller....
 Denna inhandlades åt Malva.

Fredagen ägnades på stan. Köpte julklappar så det stod härliga till. Det är ju så roligt att handla åt barnen. Så nu är jag klar med paket för det här året, har en liten kompettering till Nova bara, sen e jag klar, tror jag. Nu ska bara allt slås in oxå... Pust.

Igår var det julfest på jobbet och jag & Malva var bjudna. :) Jättekul att träffa alla igen, och en massa nya ansikten var det oxå. Vi åt gott, vissa sjöng vackert och sen delade vi ut julklappar. Jag, Malva, tant Anna och en annan Anna gjorde kvällen tidig och åkte hem vid halv tio, men resten av gänget stannade och höll låda antar jag... :) Tack Åsa och gänget för en kul kväll.

Nu ska jag berätta nåt som är ganska pinsamt. Jag har inte julpyntat än.... Suck. Vet inte vad det är med mig, jag har väl tid egentligen, kan inte ens skylla på att Malva är krävande. Det har bara inte blivit av. Jag fattar inte att det är december och snart jul. Men när Tilde sa på Nyhetsmorgon att idag är det andra advent och snart jul fick jag ont i magen. Så nu är iaf en julstjärna uppe och belysningen på balkongen (oki att bara 10% av lamporna funkar, men vad gör det...? *ler*) Imorrn ska jag försöka ställa ut nån tomte här och där tänkte jag, så kanske är jag färdig innan julafton.

Strax bär det av till Sunderbyn och mat hos Doris, igen... :)

Och en helt annan sak. Gissa vad Malva nu kan... Jo, vända sig från mage till rygg!!! Vi blev helt paff. Första gången så hamnade hon liksom bara på sidan och sen orka hon inge mer. Vi tänkte att det var säkert bara en tillfällighet men vände tillbaka henne och tog fram filmkameran och jodå, än en gång så vänder hon på sig. Dock på pausar hon ett tag på sidan (Jobbigt ju!!) men tillslut hamnar hon allt på rygg. Och vi fick det på film!! Vår stora lilla tjej!

 Här ligger hon och kämpar, ser ut som en ostbåge. :)
 -Attans figurer som ej går att plocka loss... Men roliga är ni iaf.
 Inte bara Meja som kan göra konstiga miner. På denna bild känner inte ens mamma igen sin dotter. :)
 Två nya bodysar har hon oxå fått denna veckan.

Veckans andra stora nyhet är att Albin har en lös tand!!! Han ringde mig häromdagen och berättade att när han på skolan skulle ta av sig vanten med hjälp av munnen så blev en tand lös. Tydligen en nere till höger. Min stora lilla(?) kille. :) Fast han säger att det gör ont om man vickar för mkt. Minns själv känslan av lösa tänder, huvva... Hoppas detta går bra och smärtfritt för min pojk.

Nu ska jag göra mig iordning och försöka få på Malva kläder (sover). Bye bye och kram.

Kommentarer
Postat av: Eivor

Trevligt men bloggen , och stavningen är helt rätt :-)

2006-12-10 @ 21:55:35
Postat av: Åse med Juni

Hej hej! Vilken söt tjej hon är Malva!
Känner "igen dig" från AFF (jag tillhör okt gruppen)
Vill bara berätta att jag tittar in hit då och då!

2006-12-11 @ 08:49:07
URL: http://busungar.nu/juni
Postat av: Farbror Tomas

Är Malva inte helt underbart söt så säg? :)

2006-12-12 @ 02:10:48
Postat av: Sara

Vilken fin blogg! Det blir mindre och mindre kräk för varje dag... Vi måste ta en tur till stan snart igen. Promenad på måndag?! Vi hör av oss!

2006-12-15 @ 20:32:39

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0