trött trött trött.

Nu var det ett tag sen jag bloggade. Har varit såååå trött så jag har helt enkelt inte orkat, inte ens nu har jag orkar föra över några bilder så det blir ett text-inlägg.

Trodde tröttheten skulle gått över tills nu, men icke då. Kanske hjälper det till lite att jag blir väckt 05,45 varje morgon av sambons väckarklocka och sen hinner jag inte somna om igen innan Malva kommer vid 06,15-06,30
Som tur är har jag världens bästa sambo!!!! Så jag kan ligga i soffan och vila när jag kommer hem från jobbet, han lagar oftast mat nu för tiden och leker med Malva, sååå underbart. Som tack för hjälpen får han åka och fiska varje kväll/natt, snällt va? :)

Malva har nu gått två veckor på nya dagiset och det går jättebra. Hon trivs jättebra och har kommit in fint i gänget. Hon längtar att gå dit på morgonen och är glad när vi lämnar och hämtar. Så himla skönt att hon trivs, vi trivs oxå med dagiset. Det är underbart.

Albin har gått en vecka i 2:an. Dock vet jag inte riktigt hur det gått eftersom han är hos pappa den här veckan men jag är ganska övertygad om att det gått bra. Jag och Malva följde med honom på första dagen i måndags och fick träffa nya fröknarna och se nya klassrummet, det verkade jättebra och Albin gillar ju skolan så jag är inte orolig.

Mats är som sagt och fiskar nu så jag är ensam hemma, lr iaf ensam vaken. Malva ligger på övervåningen och sover. Så jag funderar på om jag ska gå å lägga mig i sängen och se tv lr om jag ska stå ut här i soffan ett tag till. Mitt liv cirkulerar just nu kring tankar på när jag får gå å lägga mig igen, och vad jag ska äta nästa gång jag blir hungrig... Inte så exalterande med andra ord.

Magen verkar må bra, den växer och frodas. Det går inte att dölja att jag är gravid nå länge och jag kan inte knäppa jobb-skjortan längst ner. Så stormagen putar ut och kunderna gratulerar, vilket är himla trevligt. Jobbet blir tyngre och tyngre känner jag. Kartongerna är tunga, disk-backarna är väldigt tunga och cementgolvet är väldigt hårt... Men men, än så länge mår jag iaf bra så jag ska inte klaga så mkt. Ingen foglossning alls än så länge *peppar peppar* och det är jag väldigt tacksam över. Lite jobbigt att ALLTID stå å gäspa på jobbet bara...

Imorrn planerar vi att äta kräftor och räkor och vin, mums va gott. Förhoppningsvis kommer även Albin hit, han ville gärna vara med och äta räkor sa han. Han smakade hemma hos mormor i somras och gillade det faktiskt. Skalade t.o.m. helt själv. Så han måste ju oxå få en räka lr två.

Lovar att tömma kameran snart så ni får se lite bilder. Har bland annat en serie på Malva när hon klättrar ur spjälsängen, jo det gör hon hela tiden nu förstår ni. Ganska mysigt på morgonen när hon kommer tassandes med nappen i munnen och elefanten i famnen och kryper ner bredvid en. Men när hon klättar ur sängen flera gånger på kvällen innan hon somnar är det mindre mysigt...

Nä, nu ska jag se lite fri-idrott och ta en Bärry-yohurt. Min nya drog, jordgubb/smultron ska det vara.
Tjingeling på er...

p.s TACK för alla grattis vi fick i förra inlägget, ni är så gulliga ni!!!

Suprise!!!

 

Vissa vet och vissa vet inte... Men vi ska ha barn igen!! Vi blir en 3-barnsfamilj. Shit så häftigt. Är beräknad till början av mars och befinner mig i vecka 12 i skrivande stund.

Just nu mår jag jättebra. Är dödens trött hela tiden förstås men det hör ju till. Äter typ HELA tiden och har inte sovit en natt utan kiss-paus sen jag plussade... Led väldigt mkt av migrän i början (migrän-anfall som höll i sig hela dagen och varade i en vecka i sträck tex) men det har tack och lov gått över nu, för det var verkligen inte roligt.

Nu har det till och med börjat synas på mig, antar att det syns tidigare med tredje barnet. På eftermiddagen är jag så svullen så det går absolut inte att dölja. Och jag ids inte heller. Går redan i mamma-byxor, klarar inte av nåt som klämmer åt över magen.

Jobbet går bra än så länge, men det är tungt med långa dagar, hela tiden på stående fot. Men men, än så länge mår jag så bra så jag ska inte klaga.

Albin vet om det och är jätteglad och hoppas på en lillebror den här gången, han är less på tjejer nu, med två småsystrar och två tjejkusiner så kan man ju förstå honom. :)
Malva fattar ju ingenting så hon vet inget än. Hon kommer bara vara 2,5 när "lillebror" kommer så då förstår hon väl får vi hoppas. :)

Så nu vet ni vår "hemlighet". Familjen utökas, men Mats garanterar att sen blir det inga fler barn. Och när jag säger "vi får väl se" så får han panik i blicken och ser lite rädd ut... *skratt*

Nu är det dags att städa lite, Cicci och saxen kommer hit idag och klipper Mats och Malva. Tänkte att Malvas lockar ska falla och hon ska få en liten frisyr, bilder kommer ev. senare.

Tjingeling.

Underbara Johanna!!

Det här inlägget är tillägnat min kära vän Johanna. Hon är en sån där vän som man kan prata med vad som helst om, har man frågor kan man fråga henne när som helst på dygnet och hon har alltid ett svar. Ingenting är pinsamt och inget är förbjudet.

Eftersom hon bor i Jönköping och jag i Luleå så blir det mest kontakt via sms och msn, men ibland när vi har vägarna förbi hälsar vi på henne och hennes familj. (När ska ni komma till Luleå egentligen?)

I helgen berättade hon att dom skulle åka till Gränna och köpa polkagrisar. Jag och Albin ojade oss och sa att vi oxå ville ha, gud så gott. Satt och önskade vilka sorter vi skulle vilja köpa och blev helt nostalgiska. Albin vill absolut åka dit fler gånger.

Och vad händer idag då? När jag kommer hem från jobbet så ligger det ett paket här som kommit med posten. I det finns det alla polkagris-sorter som jag o Albin önskar oss, med hälsningar från Johanna. Jag blev ju alldeles tårögd. Gud så underbart snällt. Sånna vänner ska man vara rädd om och jag är så glad att jag har henne som vän.

Tack Johanna, oj va glada vi blev. Du är en ängel, men det vet du redan! :) ♥kram♥


Innehåller i vårt paket. Mums...

Äntligen helg.

Så där jag. Nu har jag laddat upp en massa bilder åt er. Det tog hur länge som helst!!

Hade fortfarande kvar en del bilder från Munkedal så jag visar dom oxå. Och sen lite bilder från första veckan hemma i Luleå. Sen åkte min kära sambo till fjällen på fiskeresa ihop med en kompis OCH vår kamera!!! Så jag har inte kunnat ta en bild på hela veckan, snacka om jobbigt. Nåja, jag har ju jobbat massor så jag hade ändå kanske inte orkar/hunnit ta några kort, men ändå liksom... :)

Som sagt är Mats i fjällen sen början av veckan, så jag har lekt ensamstående. Inte en kul lek kan jag meddela. Tack vare underbara farmor så har jag kunnat jobba iaf. Hon har ställt upp och haft Malva varje dag i veckan, en dag fick hon t.o.m sova där när jag jobbade sent. Utan henne hade vi aldrig klarat oss så tusen tusen tack farmor Doris!!
Men det har ändå varit en tung vecka. Malva har vaknat på nätterna några/nån gång varje natt och de längsta hon sover nu för tiden är 06. En dag vaknade hon t.o.m 05,15!! Gissa om mamma var trött den dagen, och då jobbade jag även till 19,30 Gäsp säger jag bara. Men när jag går in i hennes rum och möts av ett stort leende som säger "Gomollon Mamma" samtidigt som hon lägger huvudet på sned så är det svårt att inte le själv. Underbara unge.

Men snart kommer Mats hem igen. Jippi jippi så underbart. Efter att ha befunnit sig i Går-Inte-Att-Använda-Mobilen-Fjällen hela veckan har han äntligen idag kommit till en plats där mobilen funkar och vi kunde höras av. Fick mess av honom när jag stod på jobbet idag och hela tiden sen hade jag ett stoooort flin på läpparna. Jag har saknat honom så himla mkt och det var så skönt att få se hans namn på mobilen igen. :) Förhoppningsvis kommer han hem på måndag igen. Oj va Malva kommer att bli glad. "Jag okkå åka fiska" säger hon med trumpen min när hon kommer på att pappa är borta... :)

Här har ni då en del bilder. Mats berättade idag att vår kamera har gått sönder (%"/#%%") så nu vet jag inte när jag kan bjuda på fler bilder nästa gång. MÅSTE skaffa ny kamera och det genast. Kanske blir det en dig.systemkamera äntligen... *håller tummarna* Ni får väl hålla till godo med mobil-bilder annars.

     

1) Efter en regning natt fick småtjejerna dra på sig galonbyxor och leka ute i vattnet. Morfar/Farfar övervakar.
2) Malva fick måla en speciell mugg, helt själv.
3) Så här fin blev den!!
4) Stackars mormor, det blev många godnatt-sagor varje kväll...
5) Finns det nåt roligare än att springa i vattenspridaren?
6) En hög med barnbarn och en mormor/farmor längst ner. :)


  
1) En kväll gick vi tjejer på bio och såg Mama Mia och så här glada blev barnen när mormor/farmor kom hem igen. :)
2) Hejdåkram mellan storkusinerna.
3) Och puss såklart. ♥


  
1) Sista kortet på Arlanda innan hemfärd. Underbart fint eller hur?!!
2) Ibland ville Malva hellre sitta i storebrors knä ombord på flygplanet. Tur hon har världens bästa storebror som accepterade.
3) Snart är vi hemma...

    
1) Självklart har vi oxå tillbringat stunder på stranden.
2) Malva älskar att bada.
3) På hemvägen blev hon kissnödig och ville prova att kissa på stenen. Det får man när man är så liten va?
4) Nektarin är gott. Vilken härlig näsa hon har här. :)
5) På hemvägen somnade hon en lur i vagnen. Man blir trött på stranden.

   
En liten Malva-kavalkad. :)
1) Jag frågade Malva om jag inte fick ta ett kort på henne, och så poserade hon så här. Vad ska det bli av henne?
2) En varm eftermiddag på baksidan.
3) Om man blir kissnödig mitt i en bra film (Tarzan2) och inte vill gå på toan så får man helt enkelt hämta pottan och sitta och kissa framför tvn. :)
4) Lite lördagsgodis måste man ju ha oxå. I egen skål ska det vara.



Malva fäller ihop Albin som en fällkniv. Albin kunde inte sluta skratta, och inte mamma heller. :)

Så där jag, nu är det tomt i mappen, nästan iaf. Jag har lite bilder på mamma och pappas fina hall som jag ska visa nån dag oxå, men det får bli en annan gång. Nu är klockan 22 och jag ska nog gå å lägga mig. Köpte en ny pocketbok igår "P.s Jag Älskar Dig" och den är jättebra och romantisk och sorglig. Har redan grinat en del. Och den får mig att längta ännu mer efter Mats... Är ni nyfikna på kolla HÄR.

Puss och kram allihopa, ta hand om er. Glöm ej att höra av er och säga hej. ♥



RSS 2.0